ג'בטה

ממש מומלץ לנסות, במיוחד בימים הקרים של החורף מחמם ת'לב של כל בני הבית. אני מכינה את הג'בטה לשבת בלילה כי זה מאוד טעים טרי.

ג'בטה
Print Recipe
ג'בטה
Print Recipe
מרכיבים
  • 1 כף מלח
  • 1 ק"ג ק"ג קמח רובינפלד (מיוחד/ משובח/ כוסמין)
  • 4 כפות סוכר חום רובינפלד
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף משפר אפיה משפר טבעי רובינפלד
  • ½ כוס שמן
  • ¾2- ½2 כוסות מים פושרים
מנות:
הערות למתכון

ללוש 8-10 דקות. להתפיח במקום חמים שיכפיל נפחו.
לשטוח את הבצק ב-2 תבניות בינוניות. (הבצק דביק מומלץ לעבוד עם
ידיים משומנות)
לנעוץ חורים בבצק בעזרת האגודל (לפחות 10 חורים)
לפזר ½ כוס שמן זית מעל הבצק. לפזר שומשום + פרג.
לגיוון ניתן לפזר טבעות זיתים.
להתפיח בתנור בחום °40 כ-40 דקות, עד שהבצק תופח יפה יפה.
להגביה את החום ל-°170 ולאפות עד שמשחים.
(תבניות חד פעמי מומלץ לאפות על תבניות ברזל לאפיה איכותית)

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
  • כתובת: קדושת לוי 80, ביתר עילית
  • טלפון: 02-5805552
  • דוא"ל: 5805552kr@gmail.com
  • שעות מענה טלפוני:

    א - ה 08:30 - 16:00