דובשניות

דובשניות
Print Recipe
דובשניות
Print Recipe
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר קנים (מדגיש את טעם הדבש)
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כוס דבש
  • 6.5 כוסות קמח משובח רובינפלד
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית אבקת אפיה
מנות:
הוראות
  1. אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לבלילה אחידה. מכניסים למקרר לכשעתיים. מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים בגודל של אגוז. (כדאי לעבוד עם ידיים רטובות) אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. עד שמשחים כ-20 דקות.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
  • כתובת: קדושת לוי 80, ביתר עילית
  • טלפון: 02-5805552
  • דוא"ל: 5805552kr@gmail.com
  • שעות מענה טלפוני:

    א - ה 08:30 - 16:00