סופגניות

כ-20 סופגניות בריאות וטעימות
לאמא, לילדה וגם לחמות

טיפים:
1. בטיגון יש להקפיד על חום אחיד בינוני. אם החום גבוה מדי הסופגניה תהיה מוכנה מבחוץ, אך מבפנים תישאר בצקית
2. הידעת? טיגון סופגניות מקמח מלא כמעט ולא סופג שמן, לכן בריא יותר!

סופגניות
Print Recipe
סופגניות
Print Recipe
מרכיבים
  • 5 כוסות קמח רובינפלד
  • קורט מלח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף משפר אפיה רובינפלד
  • 4 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 2 כפות קוניאק
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼1 כוסות מים
  • ריבה למלית
  • סוכר לקישוט מלמעלה
מנות:
הערות למתכון

ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה. להתפיח כשעתיים כשהבצק מכוסה.
לקרוץ עיגולים בכוס רחבה ולהשאיר לתפיחה נוספת.
לטגן בשמן עמוק.

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
  • כתובת: קדושת לוי 80, ביתר עילית
  • טלפון: 02-5805552
  • דוא"ל: 5805552kr@gmail.com
  • שעות מענה טלפוני:

    א - ה 08:30 - 16:00