סופגניות
מרכיבים
  • 5 כוסות קמח רובינפלד
  • קורט מלח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף משפר אפיה רובינפלד
  • 4 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 2 כפות קוניאק
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼1 כוסות מים
  • ריבה למלית
  • סוכר לקישוט מלמעלה
הערות למתכון

ללוש את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה. להתפיח כשעתיים כשהבצק מכוסה.
לקרוץ עיגולים בכוס רחבה ולהשאיר לתפיחה נוספת.
לטגן בשמן עמוק.

דף הבית