פיצה יחודית

המתכון מתאים לתבנית חד"פ בינונית 35*25. לתבנית תנור יש להכפיל את הכמויות פי ¼1
מתכון ייחודי לפיצה. הבצק יוצא נוזלי (כמו טחינה), ועבה מהרגיל פשוט וקל להכנה.
הטעם עולמי ומשביע מאוד

פיצה יחודית
Print Recipe
פיצה יחודית
Print Recipe
מרכיבים
  • 1 כפית שמרים
  • 1 כפית משפר אפיה רובינפלד
  • 400 גר' קמח משובח רובינפלד* כ-4 כוסות
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • ½2 כוסות מים חמימים (ניתן להמיר מחצית מהכמות בחלב)
  • ¼1 כוס שמן
  • * לקמח מיוחד יש להוסיף ¼ כוס מים
חומרים לרסק עגבניות:
  • 4 כפות רסק עגבניות 22% או קטשופ
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות מים
מנות:
הערות למתכון

לערבב במעבד מזון. הבצק צריך להיות נוזלי! לשפוך את הבצק לתבנית
חד פעמית בינונית 25*35. למרוח את רסק העגבניות/ קטשופ בעדינות על
הבצק בעזרת מברשת ביצים. להכניס לשליש התחתון של התנור להתפחה
על חום °40 למשך 50 דקות.
להוציא את התבנית להעלות את חום התנור ל-º150.
בינתיים לפזר גבינה צהובה/ זיתים/ קוביות בצל ושום.

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
  • כתובת: קדושת לוי 80, ביתר עילית
  • טלפון: 02-5805552
  • דוא"ל: 5805552kr@gmail.com
  • שעות מענה טלפוני:

    א - ה 08:30 - 16:00