– בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את
הקמחים, משפר אפייה, שמרים יבשים,
מלח ומערבבים את הכל ביחד.
– מוסיפים דבש וכוס וחצי מים ולשים כדקה
לאיחוד ומוסיפים שמן וממשיכים ללוש.
– מוסיפים בהדרגה ממש בזילוף עדין את
רבע כוס המים שנותר וממשיכים ללוש
כ-15 דקות עד למתקבל בצק רך ונוזלי.
– מעבירים לקערה משומנת משמנים את
הבצק מכסים ונותנים מנוחה כשעה.
– מקמחים את משטח עבודה ובנוסף
מקמחים גם את הבצק מלמעלה.
– משטחים את הבצק מעט למלבן עבה.
– בעזרת סכין חדה או קלף מחלקים את
הבצק ל-4 לאורך וחוצים ל-2 ברוחב
כך שיתקבלו 8 מלבני בצק.
מניחים את הג’בטות על גבי תבנית מרופדת
בנייר אפייה במרווחים.
– מכניסים להתפחה בתנור כבוי עד
להכפלת הנפח כשעה.
– מוציאים מהתנור.
– מחממים תנור ל220 מעלות.
– אופים ב220 מעלות 10 דקות.
– מנמיכים ל-180 מעלות ואופים עוד כ-5 דקות.
– מקררים לחלוטין.