FORGOT YOUR DETAILS?

גביניות // מורן פינטו

מצרכים

לבצק
500 גר קמח רובינפלד לבן
1 וחצי כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
קמצוץ מלח
2 ביצים
3/4 כוס חלב או מים

למלית:
1 חבילת גבינת טוב טעם
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 ביצה
חופן צימוקים - בחירה

לציפוי:
ביצה טרופה

הכנה

בקערת המיקסר שמים את הקמח השמרים הסוכר והביצה ומוסיפים את החלב ולשים לבצק כ2 דק מוסיפים את המלח ולשים כ7 דק עד קבלת בצק רך ואחיד מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח בקערה מערבבים את מרכיבי המלית היטב יחד כשהבצק תפוח מרדדים לעובי חצי ס"מ וחותכים לריבועים שווים בגודלם מניחים ממלית בכפית במכרז ומקפלים כמו מעטפה כשמלית מציצה בצדדים מניחים מעל תבנית מרופדת בנייר אפיה מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ35 דק

שעה ו-40

בינוני

מתכונים אחרונים

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

קיש ברוקולי // מורן פינטו

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

בצק לפסטה ביתית // מורן פינטו

Read more +03 דצמבר 2020 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

חלות // אושרית אברג'ל

TOP
אנחנו זמינים בוואצ'אפ