חיתוכיות גבינה הצגה / תהילה חזן

 

מצרכים

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
750 גר’ גבינה לבנה 5%
250 מ’’ל שמנת להקצפה 38%
כוס קמח כוסמין לבן רובינפלד
או קמח חיטה לבן

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר
במהירות גבוהה לקצף בהיר ותפוח.
מנמיכים מהירות ומוסיפים את
השמנת להקצפה וממשיכים לערבל.
מוסיפים גבינה לבנה וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שאחיד
יוצקים לתבנית ומיישרים.
אופים כשעה ב-160 מעלות.
מכבים את התנור ומשאירים
לעוד חצי שעה בתנור כבוי.
מוציאים מהתנור מצננים ומכניסים למקרר
למספר שעות להתייצבות.
בוזקים אבקת סוכר.
מיישרים את השוליים וחותכים לריבעים.
שומרים במקרר בכלי אטום.
מומלץ להכין יום קודם:)

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.