שכחת את פרטיך?

#1

עוגות מוס הן בריות קשות לפריסה, גם הקונדיטורים הטובים ביותר יעידו שהם מתקשים בזה, אבל יש כאלה שאפילו את הבראוניז שלהם לא מצליחים לפרוס חלק ויפה. כל זה ישתנה אם רק תכניסו את העוגה למקפיא לפני הפריסה. כשהיא קפואה אפשר לפרוס אותה בקלות רבה בעזרת סכין חדה טבולה במים חמים.

#2

באפייה אפשר לאלתר, להחליף ולגוון במרכיבים רק כשאתם באמת יודעים מה אתם עושים. הפחתה משמעותית בכמות הסוכר, החלפת החמאה בשמן או המרה של אבקת אפייה בסודה לשתייה, יכולות להפוך את העוגה היפה שתכננתם לאסון קולינרי. אז רגע לפני שאתם משנים את המתכונים בעצמכם - ודאו שאתם מודעים להשלכות. ואם אתם מנסים את המתכון בפעם הראשונה, פשוט תעשו בדיוק מה שכתוב.

#3

מכירים את זה שבקיץ, כשהמטבח מהביל, השמנת המתוקה פשוט לא מצליחה להפוך לקצפת? כשזה קורה – פשוט הכניסו את קערת המיקסר ואת וו ההקצפה למקפיא ל-5-10 דקות, ואז נסו שוב. הכלים הקרים יעזרו להקצפת השמנת ויניבו קצפת יציבה גם ביום שרבי ולח במיוחד.

הטיפים הכי טובים שגם עובדים במטבח הביתי שלכם

יש לכם טיפ מעניין לשתף את הגולשים?

למעלה