כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

לחם שום קונפי אגדה / אוהד יוסף

 

מצרכים

600 גרם קמח רובינפלד
כוסמין לבן
250 מ”ל מים
30 גרם שמרים יבשים
ביצה אחת
40 גרם שמן (מהשום קונפי)
2 כפיות מלח
2 כפות סוכר
שום קונפי + השמן (חשוב – משתמשים בו ללחם עצמו)
**ענפי רוזמרין טריים לקישוט

אופן ההכנה

לחם שום קונפי – אגדה של טעם – לאכול ישר מהתנור!!!

– בקערית מוזגים את המים, שופכים את השמרים
וכף סוכר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
– מוסיפים 3 כפות מהקמח ומערבבים.
– נותנים לתערובת לנוח בצד כ10 דקות.
– בקערת המיקסר שמים קמח ו2 כפיות מלח
ומערבבים היטב ומוסיפים את התערבות של
המים עם השמרים, הסוכר והקמח לקערת
המיקסר ומתחילים בלישה במהירות נמוכה.
– מוסיפים כף סוכר, ביצה ושמן וממשיכים
בלישה על מהירות נמוכה עד שהבצק מתייצב
על הוו לישה ונפרד מהדפנות
(אני ממליץ על לישה של לא פחות מ-10 דקות על מהירות נמוכה).
– מוציאים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים
בניילון או מגבת ומתפיחים למשך כשעה.
– כעבור שעה מוציאים את האויר מהבצק
בעזרת לחיצה וקורצים עיגולים.
– מסדרים את העיגולים על מגש, מעל כל עיגול
מניחים שתי שיני שום קונפי ומקשטים
בעזרת עלי רוזמרין טריים.
– מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
חום עליון ותחתון למשך 30 דקות, עד שהלחם
מתייצב ומזהיב.
– ברגע ההוצאה מהתנור מומלץ מאוד
למשוח את הלחם בשכבת שמן של השום
קונפי להעצמת הטעם.

 

הזמינו קמח כוסמין לבן עד הדלת

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.