– בקערת מיקסר עם וו לישה מכניסים
את כל החומרים מלבד החמאה הרכה.
– לשים כדקה ומוסיפים בהדרגה את החמאה
הרכה ולשים כ-12 דקות אם הבצק יבש מוסיפים
כף חלב כל פעם עד לקבלת בצק חלק ומעבירים
לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ומגבת.
– מכניסים ל-10 שעות למקרר.
– עובדים עם בצק קר.
– מחלקים את הבצק ל10-11 כדורים שווים.
– מרדדים כל כדור לאליפסה ארוכה יותר
מהאצבעות שוקולד שזילפנו.
מניחים אצבע שוקולד קפואה במרכז הבצק.
– סוגרים את הבצק מכל הצדדים.
– מסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
– מרססים היטב כל לחמנייה במים.
– מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית תנור
מכניסים את הלחמניות להתפחה בתנור כבוי
עד להכפלת הנפח.
– מחממים תנור ל180 מעלות.
– אופים את הלחמניות כ15-20 דקות עד להזהבה.
– מוציאים מהתנור ומברישם בסירופ סוכר
בנדיבות ואוכלים חמים וטעים.