לחמניות קרואסון שום / בתאל סול

 

מצרכים

לבצק:
קילו קמח רובינפלד לחלה 80%
5 כפות סוכר
2 כפות שמרים
2.5 ועוד רבע כוסות מים קרים מהמקרר
חצי כוס שמן
כף מלח

לציפוי:
ביצה להברשה
מלח גס
כוסברה קצוצה
שמן זית
שום כתוש

אופן ההכנה

– בקערת המיקסר נניח את הקמח השמרים
והסוכר ונערבב לאיחוד.
– בהדרגה נוסיף את המים ואת השמן ונלוש
על מהירות 3 במשך 10 דקות.
– לאחר מכן נוסיף את המלח ונלוש עוד כ-2 דקות.
– נעביר למשטח ונלוש ידנית עוד כדקה.
– נעביר לקערה משומנת ונכסה בניילון להתפחה
של שעה וחצי.
– לאחר מכן נרדד לריבוע ונחתוך
כמו שניתן לראות בסרטון ונגלגל לצורת רוגלעך.
– נסדר בתבנית נקמח את הלחמניות מעט
ונכסה במגבת להתפחה נוספת של חצי שעה.
– נמרח בעדינות ביצה ונפזר מלח גס.
– נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו
עד להשחמה (כ10-15 דקות
משתנה מתנור לתנור).
– נוציא מהתנור ונבריש בתערובת
של שמן זית שום כתוש וכוסברה קצוצה.
בתאבון:)

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.