מתכון לעוגת שוקולד עשירה ועסיסית / תהילה חזן

 

מצרכים

2 כוסות קמח רובינפלד
כוסמין לבן
200 גרם חמאה רכה מאוד
כוס וחצי סוכר חום כהה
/ בהיר / סוכר לבן
5 ביצים
כוס וחצי חלב
חצי כוס קקאו
1 שקית אבקת אפייה

לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן
רבע כוס שמן זית/קנולה
– מניחים יחד בקערה וממיסים במיקרו
בפולסים של 30 שניות.
– מערבבים היטב ויוצקים מעל העוגה.
– מגרדים מעל שוקולד לבן (לא חובה).
– שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

 

אופן ההכנה

מתכון לעוגת שוקולד עשירה זה מביא לשולחן הבית את הטעם האמיתי של שוקולד מפנק ועשיר. העוגה מתבססת על שילוב מושלם של קמח כוסמין לבן איכותי עם קקאו טהור שיוצרים טקסטורה רכה ולחה במיוחד. השימוש בסוכר חום מעניק עומק טעם מיוחד ומתיקות מאוזנת שמשלימה את טעם השוקולד בצורה מושלמת.

הסוד של העוגה טמון בטכניקת ההכנה הפשוטה והקפדנית. החמאה הרכה והביצים יוצרים בסיס עשיר וקרמי, בעוד החלב מוסיף לחות נפלאה. הציפוי השוקולד הנמס מוסיף שכבה נוספת של פינוק ויוצר מראה מקצועי ומפתה. האפייה בחום נמוך מבטיחה בישול אחיד ורכות מקסימלית.

מתכון לעוגת שוקולד עשירה מתאים לכל אירוע מיוחד ומבטיח הצלחה גם למתחילים באפייה. העוגה נשמרת רכה ולחה למשך מספר ימים ומהווה קינוח מושלם לכל חובבי השוקולד. זוהי עוגה שתהפוך למועדפת בבית ותזכה לבקשות חוזרות מכל המשפחה. הטעם הענוג והמרקם הקטיפתי הופכים כל נתח לחוויה בלתי נשכחת.

תוסיפו לזה את התכונה המיוחדת של השוקולד להעלאת המצב רוח, וקיבלתם אירוע מושלם!

– מחממים תנור ל160 מעלות.
– מניחים בקערה סוכר חום וחמאה רכה מאוד.
– מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
– מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
– מוסיפים חלב וטורפים.
– מערבבים קמח כוסמין לבן, קקאו ואבקת אפייה.
– מוסיפים לקערה ומערבבים עד לאיחוד.
– יוצקים לתבנית אופים ב-160 מעלות כ-40 דקות
– מוציאים מהתנור ומכינים את הציפוי.

לצפייה במתכון לעוגת שוקולד עשירה ועסיסית ביוטיוב >>

לחנות הקמחים של רובינפלד >>

 

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.