FORGOT YOUR DETAILS?

עם ניסיון של עשרות שנים בתחום הקמח וטכנולוגית ייצור ייחודית, קמח רובינפלד מציב רף איכויות שקשה להגיע אליו תוך תהליך ייצור קמח קרוב כמה שיותר למקור. ישר מהתנור, כל הסודות של קמח רובינפלד – המקור של הקמח הבריא. בואו לגלות איך הם אופים את זה בכל פעם מחדש.


אופים היסטוריה
20 וקצת שנים לאחור, משפחת רובינפלד, המחפשת אלטרנטיבה לאפיה ביתית בריאה, מתנסה בקמח מלא, ומתאכזבת מההתנהגות הבלתי ידידותית של הקמח בתהליך ההכנה, ומהתוצרים שהוא מפיק – מאפים דחוסים וכבדים.

"החיפוש אחרי קמחים שיהיה גם בריאים יותר וגם יאפשרו לאופים ליהנות ממאפים בטעם נפלא ובמרקם אוורירי" מספר חיים רובינפלד מספר על תהליך הניסוי והטעיה שהוביל לתגליות חדשות, "הובילו אותנו להעמיק ולחקור את תהליך ייצור הקמח, החל מבחירת הגרעינים דרך הטחינה וכלה באריזה והאחסון של הקמח הנטחן."
לאחר תהליך מעמיק הגיע רובינפלד לתובנות אותן תרגם לייצור עצמי של קמח, בהתחלה בהיקף מצומצם ולאחר מכן התרחב הייצור אט אט, ומקמח הנמכר בעיקר במכירות ביתיות, הפך קמח רובינפלד לחומר גלם איכותי ברמה גבוהה הנמכר ברשתות השיווק המובילות ומבוקש ע"י מיטב האופים והקונדיטורים.
רובינפלד, שהפך עם הזמן משם משפחה למותג, שיפר ושדרג את איכות הקמחים הקיימים, והעשיר את מדף הקמח עם מגוון מוצרים חדשים שחלקם כמעט ולא נראו עד אז, כמו קמח הכוסמין לסוגיו, מה שהציג פריצת דרך אמיתית בשוק הקמחים הישראלי.

80% כוסמין 100% הצלחה
קמח כוסמין 80%, מוצר הדגל של רובינפלד, מיוצר מגרעיני כוסמין שעברו תהליך טחינה ייחודי במטרה לשמור על הרכבם האיכותי והבריא. גרעיני הכוסמין הינם הטובים ביותר לעיכול ולתחושת שובע. הם בעלי הרכב עמילן טבעי ובריא והרכב גלוטן מאוזן וקל לעיכול. ההשפעה על איכות גרעיני הכוסמין, כפי שגילו ברובינפלד, מתחילה כבר מהקרקע עליה הם גדלים. כשהוויטמינים והמינרלים מהאדמה מחלחלים אל הגרעינים הגדלים עליה, אין ספק שיש לה השפעה מכרעת על הרכבו הסופי של הגרעין. גם תנאי האקלים מהווים גורם מכריע, העלול לחרוץ את גורלו של גרעין הכוסמין העדין. לאחר שבחרו ברובינפלד את בית הגידול האידיאלי עבור גרעיני הכוסמין, התפנו להרכיב את הנוסחה המושלמת של הקמח המהפכני , וזה הזמן לגלות מה עומד מאחורי המושג הערטילאי קמח כוסמין 80%: הקמח מורכב מ-100% גרעיני כוסמין, עם 80% מכמות הסובין. השארת עיקר נפח הסובין, מאפשרת לקמח להיות בריא יותר. השארת עיקר נפח הסובין מאפשרת לקמח להיות בריא יותר ועם זאת ידידותי ונוח לעבודה, ומייצר מאפים אווריריים יותר. הנוסחה הייחודית הזו, אותה פיתחו לראשונה ברובינפלד, מהווה איזון מושלם בין בריאות לטעם, אותו מנסים מאז שאר היצרנים לחקות.

גרעין ההצלחה
ברובינפלד נותנים כבוד לתהליך ולזמן שדורש הגידול והייצור, החל מבחירה בגרעינים שגדלו באופן טבעי ובריא, השומר על הערכים התזונתיים שלהם, וכלה בשיטת טחינה ייחודית. ברובינפלד פיתחו שיטת טחינה חדשנית– KR8, המונה 8 שלבי טחינה הדרגתיים במטרה לשמר את ערכיו הטבעיים של הגרעין. טחינה מהירה ואגרסיבית הנפוצה בתעשיית הקמח, אמנם מקצרת את זמן הייצור אך פוגעת באיכות הגרעין, גורמת לאיבוד ויטמינים ומינרלים ומורידה את הערך התזונתי שלו. בשיטת KR8 הטחינה נעשית בצורה מבוקרת ואיטית ובחום נמוך, תוך שמירת ערכיו התזונתיים הבריאים של הגרעין, מה שמספק בסופו של תהליך קמח באיכות גבוהה יותר. לאחר טחינת הקמח, מערך הכשרות האיכותי מפקח על ניפוי כפול של הקמח, שגם מעניק וודאות לניקיונו של הקמח מחרקים וגם שומר על איכותו הטבעית. שיטת האריזה האוטומטית ללא מגע יד אדם היא הנדבך האחרון בשרשרת הייצור הייחודית, המפיקה בסופו של תהליך קמח מהודר, איכותי, בריא, טבעי ונקי יותר.

איכות זה כל השיפור
לאורך השנים פיתחו ברובינפלד מנעד עשיר של מוצרים בכשרות מהודרת של בד"ץ העדה החרדית, להתאמה מושלמת למגוון צרכים וצרכנים. על מדף הקמחים האיכותיים של רובינפלד ניתן למצוא קמח כוסמין 80%, קמח כוסמין מלא 100%, קמח כוסמין לבן, קמח חיטה מלאה 100%, קמח חיטה 80% וקמח חיטה לבן מנופה. כולם מעניקים מענה מושלם למאפים אווריריים וטעימים יותר, תוך שמירה על הערכים התזונתיים. בנוסף הם פיתחו משפר אפייה ייחודי ביתי ללא חומרים משמרים, המבוסס על שמרי בירה, ויטמין C ואנזימים מעולם השמרים, לתפיחה טובה יותר של הבצק, ושימור הבריאות והטריות של המאפים לאורך זמן.

היום, בשוק גדול ותחרותי, כשעשרות יצרנים מתמודדים על מדפי הקמח, רובינפלד עדיין שומרים על איכויות ללא תחרות, ועל המענה המדויק ביותר לצרכי הצרכנים. ובערבי שבת וחג, כשעשרות אלפי בתים ברחבי הארץ מתמלאים בניחוח משכר של חלות טריות, עוגות ביתיות ושאר מאפים, בקמח רובינפלד עוצרים לרגע כדי לנשום עמוק את הניחוח של השקעה אינסופית שאופה לכולם טוב.

 

TOP
אנחנו זמינים בוואצ'אפ