לבצק 1 ק"ג קמח מלא 80% רובינפלד 50 גר' שמרים 2 ביצים 2 חלמונים 3/4 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כפית מלח 3/4 1 כוסות מים חמימים למילוי 3/4 חב' מרגרינה 3/4 כוס קקאו 1/4 1 כוסות סוכר 1/2 1 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 1 ביצה מעט רום
ללוש את כל חומרי הבצק ולהתפיח עד להכפלת הנפח לערבב היטב את כל חומרי המילוי עד לתערובת אחידה לחלק את הבצק ל-3 , לרדד, למרוח מהמילוי ולגלגל לפסי שמרים לאפות ב-170 מעלות עד להשחמה נאה