FORGOT YOUR DETAILS?

עוגת שמרים / מיטל זאב

מצרכים

כוס מים פושרים
2 כפות שמרים
כוס סוכר
לערבב יחד

קילו + כוס קמח
1 מחמאה
כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים
4 ביצים

הכנה

שמים במיקסר את כל החומרים ללישה של 10 דק'.
מתפיחים כחצי שעה, לשים שוב ומתפיחים כשעה.
מחלקים ל-6 חלקים.מרדדים כל חלק למלבן, מורחים מילוי שאוהבים,
מקפלים ל-3, מורחים עוד מילוי ואז לעוד 3 עד שמקבלים ריבוע.
מרדדים שוב למלבן ומגלגלים לרולדה ארוכה, מקפלים לשניים
וקולעים את 2 הרצועות כשפסים כלפי חוץ.
מניחים בתבנית אינגליש קייק ואופים בחום של 220 מעלות 10 דקות
ו-180 מעלות עוד 5-10 דק'.

כשהעוגה חמה יוצקים עליה בעזרת כף סירופ סוכר.
(מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים עד להמסה של הסוכר).

שעה וחצי

בינוני

מתכונים אחרונים

Read more +19 ספטמבר 2021 By rivki in Uncategorized

נאמן למקור

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

קיש ברוקולי // מורן פינטו

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

גביניות // מורן פינטו

TOP