FORGOT YOUR DETAILS?

עוגיות תמרים נימוחות / מיטל זאב

מצרכים

4 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
225 גר' מחמאה
שלושת רבעי כוס מים
שלושת רבעי כוס שמן

הכנה

לשים לישה קצרה רק עד לאיחוד החומרים, עוטפים בניילון נצמד
ושמים במקרר חצי שעה עד שעה.

מקמחים את משטח העבודה, מניחים עליו חתיכת בצק,
מקמחים אותה,מרדדים למלבן ברוחב 10 ס"מ,
מורחים שכבה דקה של ממרח תמרים
בעזרת גב של כף ומגלגלים לרולדה קטנה.
חותכים באלכסון בעזרת סכין חדה ומעבירים לתבנית מרופדת
בנייר אפייה. אופים 15 דק' בחום של 150 מעלות.
מעדן :)

שעה וחצי

בינוני

מתכונים אחרונים

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

קיש ברוקולי // מורן פינטו

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

גביניות // מורן פינטו

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

בצק לפסטה ביתית // מורן פינטו

TOP
אנחנו זמינים בוואצ'אפ