עוגת נקטרינות פרווה בחושה / מאיה בן דהן

 

מצרכים

מתכון לתבנית עגולה קוטר 22'

לבלילה:
3 ביצים L
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב צמחי (מומלץ שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז)
1+3/4 כוסות קמח לבן רובינפלד
שקית אבקת אפיה
3-4 נקטרינות חתוכות לקוביות
כפית קמח
(בנוסף לקמח שבמתכון)
שקדים פרוסים לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל 170 מעלות.
– מכניסים ביצים שלמות לקערת המיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה.
– בהדרגה מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל.
– מקציפים כ-5 דקות.
– מנמיכים את מהירות המיקסר,
מוסיפים בזרם דק את השמן והחלב
ולאחר מכן את הקמח ואבקת אפיה.
– בשלב זה מערבבים לאט ובעדינות רק
עד להטמעה של הקמח בבלילה.
– מניחים קוביות נקטרינות בקערה,
מוסיפים כפית קמח לבן ומערבבים
כך שהקמח יצפה את חתיכות הפרי.
– מעבירים את הבלילה לתבנית,
מפזרים מעל את הנקטרינות
ולאחר מכן את השקדים הפרוסים.
– אופים 30-35 דקות, עד שהקיסם
הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.