עוגת שמרים עשירה עם שטרויזל
מצרכים
לבצק:
2 כפיות מלח
1/4 1 כוס שמן
3 ביצים
8 כוסות קמח כוסמין לבן רובינפלד / קמח לבן
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים
3/4 1 כוסות מים חמימים
למילוי:
1/2 כוס שמן
ביצה
1/2 כוס מים
1 חבילת פודינג שוקולד
1 כוס קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
לשטרויזל:
1/4 חב' מרגרינה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
הכנה
לשים בקערה את כל חומרי הבצק לפי הסדר,להמתין רבע שעה וללוש לבצק אחיד להתפיח עד להכפלת הנפח לבשל בסיר את חומרי המילוי עד שמתאחד לחלק את הבצק ל-3 , לרדד ,למרוח מילוי ולגלגל לפסים לאחדאת חומרי השטרויזל לפירורים ולפזר על הבצק לאפות ב-170 מעלות עד להשחמה
