שכחת את פרטיך?

עוגת קרמבו טעימה,
קלה ומרשימה / מיטל זאב

מצרכים

בסיס - בראוניז:
200 גר' שוקולד
150 גר' מחמאה
ממיסים ומערבבים עד לתערובת אחידה.
מוסיפים כף נס קפה ומערבבים שוב.
בקערה נפרדת מערבבים במקצף ידני 4 ביצים וכוס וחצי סוכר.
מאחדים את שתי התערובות.מנפים פנימה כוס קמח ו-2 כפות קקאו.
שמים בתבנית קפיץ עם דפנות משומנות על נייר אפייה משומן ואופים
על 175 מעלות - 20 דקות בדיוק. מוציאים ומצננים בחוץ.

שכבה שנייה - קצפת:
מקציפים 2 ריצ' עם חבילה של אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות .
אבקת סוכרמחלקים את הקצפת לשני חלקים. חלק ראשון .
משטחים על העוגה ולחלק השני מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס נוזלי, .
מקציפים עד להטמעה, מורחים מעל הקצפת הלבנה ומקפיאים.

שכבה שלישית - גנאש:
ממיסים 100 גר' שוקולד מריר עם חצי חבילת ריצ' - ושופכים מעל .
העוגה הקפואה עד לקבלת שכבה אחידה על כל העוגה.
אפשר לקשט בברס אגוזי לוז, שוקולד לבן, שערות חלבה וכדו' .
כיד הדמיון הטובה...

שעה וחצי

בינוני

מתכונים אחרונים

להמשך קריאה +14 ספטמבר 2020 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

עוגת שמרים מקמח מלא 80%

להמשך קריאה +14 ספטמבר 2020 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

חלות מקמח מלא 80%

להמשך קריאה +14 ספטמבר 2020 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

עוגת שמרים טעימה קמח כוסמין

למעלה