עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית / תהילה חזן

 

מצרכים

תבנית אנג'ל על 3 רגליים (לא לשמן)
או תבנית 22 גבוהה

לבצק:
מידות בכוס מידה אוניברסלית
מחממים תנור ל160 מעלות
7 ביצים
כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום כהה
3/4 כוס שמן
כוס ורבע מים רותחים
200 גר’ שוקולד מריר
3 כוסות קמח רובינפלד
חיטה לבן
1 שקית אבקת אפייה

ציפוי:
ממרח חלבה/ממרח לוטוס
שוקולד מריר/לבן/חלב מגורד

אופן ההכנה

– מניחים את השוקולד בקערה ויוצקים
עליו את המים הרותחים.
– מערבבים עד להמסה.
– מקציפים ביצים וסוכרים לקצף בהיר
ותפוח במהירות גבוהה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים שמן
ואת תערובת השוקולד.
– מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים
רק לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית ואופים ב-160 מעלות
כ50 -45-דקות.
– מוציאים מהתנור והופכים מייד על 3 הרגליים
(אם משתמשים בתבנית אנג'ל) עד שמתקרר.
– מחלצים מהתבנית יוצקים ממרח חלבה או
לוטוס ומקשטים בשוקולד מגורד.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.