בקערת מיקסר עם וו הקצפה
מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ותפוח במהירות גבוהה. –
מנמיכים מהירות מוסיפים שמן זית ומיץ תפוזים.
– מערבבים קמח כוסמין לבן, אבקת אפייה, קמח שקדים ופיסטוק גרוס.
– מוסיפים לקערת המיקסר מערבלים עירבול קצר.
– יוצקים לתבנית משומנת היטב מסדרים את חצאי התותים מעל הבלילה
. – אופים ב-160 מעלות כ45-50 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
– מוציאים מהתנור מצננים את העוגה. –
בוזקים אבקת סוכר ומקשטים בפיסטוק גרוס ועלי ורדים (לא חובה כמובן).
– שומרים בכלי אטום במקרר.