עוגת תפוזים פיסטוק ושקדים – כל טוב הארץ /תהילה חזן

 

מצרכים

מידות בכוס מידה אוניברסלית

3 ביצים

כוס וחצי סוכר

חצי כוס שמן זית

3/4 כוס מיץ תפוזים

גרידה מ-2 תפוזים

כוס וחצי קמח רובינפלד

כוסמין לבן או קמח לבן

חצי כוס קמח שקדים

100 גרם פיסטוק גרוס

1 שקית אבקת אפייה

6 תותים חצויים

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו הקצפה

מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ותפוח במהירות גבוהה. –

מנמיכים מהירות מוסיפים שמן זית ומיץ תפוזים.

– מערבבים קמח כוסמין לבן, אבקת אפייה, קמח שקדים ופיסטוק גרוס.

– מוסיפים לקערת המיקסר מערבלים עירבול קצר.

– יוצקים לתבנית משומנת היטב מסדרים את חצאי התותים מעל הבלילה

. – אופים ב-160 מעלות כ45-50 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

– מוציאים מהתנור מצננים את העוגה. –

בוזקים אבקת סוכר ומקשטים בפיסטוק גרוס ועלי ורדים (לא חובה כמובן).

– שומרים בכלי אטום במקרר.

לצפייה ביוטיוב >>

לחנות הקמחים של רובינפלד >>

 

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.