עוגת תפוח בדבש/תהילה חזן

 

מצרכים

לבצק:
מידות בכוס מידה אוניברסלית
4 ביצים
כוס דחוסה סוכר חום כהה
3/4 כוס דבש
3/4 כוס שמן
כוס נס קפה פושר
(2 כפיות נס קפה בכוס מים חמים)
2 כוסות קמח רובינפלד חיטה לבן
1 שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית קינמון(לא חובה)
*תפוח אחד קלוף נקי מליבה
וחתוך לפרוסות דקות

אופן ההכנה

– מכינים תבנית 22/7 או סיר גחנון בקוטר 22
משומן ומרופד בנייר אפייה בתחתית ובשוליים.
– מחממים תנור ל150-160 מעלות.
– בקערת מיקסר מניחים ביצים, סוכר חום ודבש
ומקציפים כ-7 דק’ במהירות גבוהה
עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים בהדרגה
את השמן ונס קפה פושר.
– מערבבים קמח, אבקת אפייה ,סודה לשתייה
וקינמון ומוסיפים לקערת המיקסר.
– מערבלים לאיחוד קצר.
– יוצקים לתבנית, נועצים בבלילה את התפוחים.
– אופים ב150-160 מעלות( לא יותר)
כ-45-50 דקות.
– מוציאים מהתנור מצננים לחלוטין
והופכים על צלחת הגשה.
– שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.