פיצת קוטג' מפוצצת חלבון / דנה חסדאי ינאי

 

מצרכים

2 כוסות קמח חלה רובינפלד
לבצק אוורירי במיוחד
2 כפיות אבקת אפייה
כפית מלח
2 ביצים
רבע כוס שמן
250 גרם קוטג 5% או יותר

על הבצק:
רוטב לפיצה (אפשר להשתמש בקנוי)
גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת
תוספות שאוהבים- בצל, עגבניות, זיתים, תירס

אופן ההכנה

– בקערה שמים את כל רכיבי הבצק
ולשים רק עד לאיחוד כדקה-שתיים.
– מעבירים עם יד משומנת לתבנית תנור
עם נייר אפייה ומסדרים בצורת עיגול ומכניסים
לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-8 דקות.
– ⁠מוציאים מהתנור ומורחים מעל את רוטב הפיצה. – מפזרים גבינה מגורדת ותוספות ומברישים
את המסגרת של הפיצה במעט שמן זית.
– ⁠מכניסים לתנור ל-8 דקות נוספות
או עד שהפיצה הזהיבה ונראית מוכנה.
בתאבון:)

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.