פרנות קריספיות / תהילה חזן

 

מצרכים

1 קילו קמח לבן/ כוסמין רובינפלד
כף שמרים
כף סוכר
כף מלח
כף משפר אפייה רובינפלד
רבע כוס שמן זית
700 מ״ל מים מעט חמימים

אופן ההכנה

– נעביר לקערת המיקסר את כל המרכיבים
את המים נוסיף בהדרגה ונלוש כ- 8 דקות.
מתקבל בצק רך ומעט דביק (לא להתפתות להוסיף קמח)
– נעביר לתבנית בזהירות רבה לא ״להפיל״ את הבצק ולשטח
מעט לפיתה על משטח מקומח
(המלצה שלי לקמח נייר אפייה ולהניח מעל)
*שיטה נוספת כמו ״לשפוך״ את הבצק על משטח מקומח
ולחתוך אותו מבלי להפיל את האווריריות שיש בו,
שימו לב לבועות.
– עד שמסיימים עם הבצק הוא מקבל התפחה נוספת וזה מעולה!
נתחיל עם הראשונים (אני מכינה בסיר גריל של פעם כמו סבתי)
ושיטה נוספת בתנור אך התוצאה שונה לא פחות טעימה.
– נחמם תנור לחום גבוה מצב טורבו נמקם את התבנית בשליש
התחתון לאחר שהן תופחות ומשחימות מעט נעביר למצב גריל
והתבנית לאמצע התנור
– הפרנות יקבלו חריכה כמו בסיר.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.