– נעביר לקערת המיקסר את כל המרכיבים
את המים נוסיף בהדרגה ונלוש כ- 8 דקות.
מתקבל בצק רך ומעט דביק (לא להתפתות להוסיף קמח)
– נעביר לתבנית בזהירות רבה לא ״להפיל״ את הבצק ולשטח
מעט לפיתה על משטח מקומח
(המלצה שלי לקמח נייר אפייה ולהניח מעל)
*שיטה נוספת כמו ״לשפוך״ את הבצק על משטח מקומח
ולחתוך אותו מבלי להפיל את האווריריות שיש בו,
שימו לב לבועות.
– עד שמסיימים עם הבצק הוא מקבל התפחה נוספת וזה מעולה!
נתחיל עם הראשונים (אני מכינה בסיר גריל של פעם כמו סבתי)
ושיטה נוספת בתנור אך התוצאה שונה לא פחות טעימה.
– נחמם תנור לחום גבוה מצב טורבו נמקם את התבנית בשליש
התחתון לאחר שהן תופחות ומשחימות מעט נעביר למצב גריל
והתבנית לאמצע התנור
– הפרנות יקבלו חריכה כמו בסיר.