פרנות קריספיות / תהילה חזן

 

מצרכים

1 קילו קמח לבן/ כוסמין רובינפלד
כף שמרים
כף סוכר
כף מלח
כף משפר אפייה רובינפלד
רבע כוס שמן זית
700 מ״ל מים מעט חמימים

אופן ההכנה

– נעביר לקערת המיקסר את כל המרכיבים
את המים נוסיף בהדרגה ונלוש כ- 8 דקות.
מתקבל בצק רך ומעט דביק (לא להתפתות להוסיף קמח)
– נעביר לתבנית בזהירות רבה לא ״להפיל״ את הבצק ולשטח
מעט לפיתה על משטח מקומח
(המלצה שלי לקמח נייר אפייה ולהניח מעל)
*שיטה נוספת כמו ״לשפוך״ את הבצק על משטח מקומח
ולחתוך אותו מבלי להפיל את האווריריות שיש בו,
שימו לב לבועות.
– עד שמסיימים עם הבצק הוא מקבל התפחה נוספת וזה מעולה!
נתחיל עם הראשונים (אני מכינה בסיר גריל של פעם כמו סבתי)
ושיטה נוספת בתנור אך התוצאה שונה לא פחות טעימה.
– נחמם תנור לחום גבוה מצב טורבו נמקם את התבנית בשליש
התחתון לאחר שהן תופחות ומשחימות מעט נעביר למצב גריל
והתבנית לאמצע התנור
– הפרנות יקבלו חריכה כמו בסיר.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.