קייזרשמן בטריק / דנה חסדאי ינאי

 

מצרכים

3 ביצים
3 כפות סוכר
קורט מלח
3 ביצים
חצי כוס שמן
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח רגיל
לקישוט- תותים ושוקולד

אופן ההכנה

קייזרשמן הוא קינוח אוסטרי שניתן למצוא בכל מסעדה באוסטריה, והוא בעצם פנקייק עבה שחתוך לחתיכות
שמגישים עם אבקת סוכר לצד רוטב כלשהו. טעים וממכר.

1. בקערה טורפים ביצים וסוכר – אפשר בעזרת מזלג
2. ⁠מוסיפים את המלח ומערבבים
3. מוסיפים את הנוזלים- שמן וחלב ומערבבים
4. ⁠מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה
5. ⁠שופכים את התערובת למחבת משומנת (בשמן או מעט חמאה)
המטרה ליצור פנקייק גדול ועבה, על אש נמוכה.
לאחר כ3-4 דקות כשהצד התחתון של הפנקייק מוכן, הופכים לצד השני ולאחר 2 דקות, מתחילים לחתוך את הפנקייק הגדול לחתיכות בגודל ביס.
6. מגישים מיד כשחם עם אבקת סוכר תותים ושוקולד

**אפשר מהתערובת להכין 2 מנות במחבת קטנה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.