רולדת ריבת חלב מושלמת / חני גולן

 

מצרכים

לרולדה:

4 ביצים
כוס סוכר
א. אפייה
כוס קמח כוסמין לבן/ קמח חיטה לבן של קמח רובינפלד
3 כפות שמן

למילוי:
ריבת חלב וקצפת
לקצפת :
מיכל קטן של קצפת פרווה
4 כפות א. פודינג וניל

אופן ההכנה

בקערת המיקסר נשים ביצים ונתחיל להקציף עד לקצף תפוח. נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף גבוהה וקצת נוקשה.
נוסיף א. אפייה וקמח ונערבב היטב.
נוסיף שמן ונעביר את הבלילה לתבנית של התנור . נאפה ב180 מעלות עד שמזהיב מעט (ממש לשים לב, פחות מעשר דקות)
נוציא מהתנור ונשים מעל נייר אפייה נוסף.
נהפוך את הרולדה על הנייר אפייה העליון ונסיר את הנייר אפייה התחתון.
נגלגל ונניח בצד לחצי שעה לפחות לקירור.
נקציף את הקצפת עד לקבלת קצפת במרקם יחסית קשה .
נפתח את הרולדה נמרח ריבת חלב וקצפת, נגלגל.
למעלה אפשר לקשט איך שרוצים אני שמתי קצפת וריבת חלב❤️

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.