לוגו רובינפלד

קיש בצלים ושקדים (אושרית אברג'ל)

 

מצרכים

לבצק:
2 כוסות קמח לבן רובינפלד (280 גר')

100 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות

חצי כפית מלח (5 גר')

3 כפות מים

ביצה (55 גר')

4 כפות שמן זית (60 גר')

לבצל:
5 בצלים גדולים פרוסים דק דק

40 גר' חמאה

לבלילה:
5 ביצים

250 מ"ל שמנת מתוקה

100 גר׳ גבינה צהובה מגורדת

כפית מלח,

פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט

לקישוט:
בצלצלי שאלוט פרוסים

פרוסות שקדים מולבנים

אופן ההכנה

לשים את כל הרכיבים יחדיו  לבצק ומכניסים למקרר  ל20-30 דק'.

מרדדים את הבצק  על תבנית מרופדת בנייר אפיה, עם שוליים גבוהים בגובה התבנית.

מטגנים את הבצלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל משחים. מצננים מעט.

מערבבים את הבצל עם הבלילה ויוצקים על הבצק,

מפזרים מעל בצלצלים ושקדים

מחממים תנור ל 190 מעלות,

אופים למשך 45 דקות עד שעה עד להתייצבות המאפה.

 

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.