לוגו רובינפלד

קיש ברוקולי (מורן פינטו)

 

מצרכים

לבצק
חבילת חמאה (100 גר')
1 וחצי כוסות קמח לבן רובינפלד (210 גר')

קורט מלח
רבע כוס מי קרח

למלית:
800 גרם ברוקולי קפוא שהופשר מסונן היטב
בצל לבן גדול
3 ביצים
שמנת מתוקה 240 מ"ל
מלח
פלפל

אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה

1.במעבד מזון שמים את מרכיבי הבצק ומעבדים עד קבלת בצק אחיד וכדורי.

2.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כ30 דק'.

3.קוצצים את הבצל ואת פרחי הברוקולי.

4.במחבת ממיסים מעט חמאה ומטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הברוקולי ומערבבים יחד עד שמאבדים את הנוזלים.

5.מעבירים לקערה ומערבבים עם שמנת ביצים ותיבול

6.מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ

  1. מניחים על תבנית קיש ומסדרים בשוליים את הבצק מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במרכז
  2. שופכים את המלית של הברוקולי מעל.

9. מחממים תנור ל-180 מעלות .

10. אופים במשך כ50 דקות עד הזהבה..

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.