– לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות.
– מכדררים את הבצק לכדור יפה וכניסים לקערה
משומנת להתפחה עד הכפלת הנפח כשעה.
– מחממים תנור ל 220 מעלות.
– מכינים את הציפוי: מערבבים בקערית את
הזעתר והשמן זית.
הציפוי צריך להיות במרקם נוח למריחה.
*אם יוצא נוזלי מדי אפשר להוסיף זעתר
ואם יוצא מוצק מדי אפשר להוסיף שמן.
– מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים
לריבוע גדול ושטוח.
– בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק לאורך
ולרוחב ליצירת ריבועים קטנים.
– טובלים כל ריבוע בציפוי הזעתר ומניחים על
התבנית.
– לחלופין ניתן להניח את כל הריבועים בתבנית
ולמרוח עליהם את הציפוי בעזרת מברשת
סיליקון.