חלת שניצל עסיסית / בתאל סול

 

מצרכים

לבצק:
קילו קמח רובינפלד חיטה לבן
2 כפות גדושות שמרים
5 כפות סוכר
2 וחצי ועוד רבע כוסות
מים קרים מהמקרר
חצי כוס שמן
כף מלח

אופן ההכנה

– בקערת המיקסר נשים את הקמח, השמרים
והסוכר ונלוש על מהירות נמוכה.
– תוך כדי נוסיף את המים בהדרגה ואז את השמן
ונעביר למהירות גבוהה למשך 10 דקות.
– אחרי 10 דקות נוסיף את המלח ונלוש
עוד 2 דקות על מהירות גבוהה.
– לאחר מכן, נוציא את הבצק למשטח
ונלוש ידנית עוד כ-2 דקות בתנועות קיפול.
– נעביר לקערה משומנת ונכסה בנילון
ונעביר להתפחה של כשעה וחצי.
– לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, נעביר למשטח,
נחלק לכדורים שווים, כל כדור מרדדים,
מגלגלים לצורת נחש וקולעת לחמנית צמה
[כמו שניתן לראות בסרטון].
– נשים את הלחמניות על תבנית מרופדת,
נקמח מעט מעל ונכסה במגבת להתפחה
של עוד חצי שעה.
– מורחים מעל ביצה טרופה עם סילאן
ומפזרים שומשום.
– נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו
בחלק השני העליון מלמעלה של התנור למשך
15 דק או עד השחמה (משתנה מתנור לתנור)

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.