בייגל ירושלמי / תהילה חזן

 

מצרכים

לבצק:
1 ק"ג קמח חיטה לבן רובינפלד
כף שמרים יבשים
כף שטוחה משפר אפייה רובינפלד
כף מלח
רבע כוס סילאן
שליש כוס שמן זית
540-600 מל מים(2ורבע-2 וחצי כוסות מים)

לציפוי:
קערת מים
500 גר שומשום
כפית מלח גס

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
– מערבבים את השומשום והמלח בקערת מיקסר
עם וו לישה מניחים קמח ,שמרים משפר אפייה
מלח סילאן ו2 כוסות מים ומערבלים לאיחוד.
– מוסיפים שמן וממשיכים ללוש מוסיפים את
יתרת המים בהדרגה רק עד לקבלת בצק רך
ומעט דביק
– לשים כ12-15 דקות מעבירים לקערה משומנת
– מכסים ונותנים מנוחה של שעה
– מחממים תנור ל220 מעלות
– מחלקים את הבצק ל10 כדורים שווים במשקל
160 גר בערך
– מקמחים מעט את הכדורים מכסים ונותנים
מנוחה של חצי שעה
– פותחים כל כדור מהמרכז תוך כדי מתיחה
בעדינות עד לקבלת אליפסה ארוכה
– טובלים במים ואז בשומשום משני הצדדים
ומותחים שוב את הבצק
– מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
במרווחים (תצטרכו 2 תבניות סטנדרטיות)
– אופים ב220 מעלות 15-20 דקות עד הזהבה
– מוציאים מהתנור ומברישים בשמן זית
אוכלים עם מתבלים/שמן זית ובלסמי

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.