כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

בצק לפסטה ביתית (מורן פינטו)

 

מצרכים

חצי אריזת קמח רובינפלד לבן (500 גר')
4 ביצים (220  גר')
2 כפות מים ( 30 גר')
2 כפות שמן זית (30 גר')
כף מלח ( 20 גר')

 

אופן ההכנה

1.מערבבים קמח ומלח יחדיו.

2.מעבירים את הקמח למשטח עבודה ויוצרים באמצע גומה.

  1. מוסיפים את הביצים השמן והמים וטורפים בעזרת מזלג באיטיות עד קבלת בצק אחיד.
  2. לשים את כל הרכיבים יחדיו היטב.

5.מחלקים את הבצק ל2 מרדדים את הבצק.

6.מעבירים במכונת פסטה עד העובי הרצוי.

  1. פורסים לרצועות דקות לקבלת פטוצ'יני ומקמחים את הפסטה.
  2. מייבשים מעט במשטח או מניחים על שוליים של קערה.
  3. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה עד רמת עשיית אל דנטה.

10.מכינים רוטב שאוהבים ומכניסים את הפסטה לרוטב.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.