1.מערבבים קמח ומלח יחדיו.
2.מעבירים את הקמח למשטח עבודה ויוצרים באמצע גומה.
- מוסיפים את הביצים השמן והמים וטורפים בעזרת מזלג באיטיות עד קבלת בצק אחיד.
- לשים את כל הרכיבים יחדיו היטב.
5.מחלקים את הבצק ל2 מרדדים את הבצק.
6.מעבירים במכונת פסטה עד העובי הרצוי.
- פורסים לרצועות דקות לקבלת פטוצ'יני ומקמחים את הפסטה.
- מייבשים מעט במשטח או מניחים על שוליים של קערה.
- מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה עד רמת עשיית אל דנטה.
10.מכינים רוטב שאוהבים ומכניסים את הפסטה לרוטב.