לוגו רובינפלד

בצק לפסטה ביתית (מורן פינטו)

 

מצרכים

חצי אריזת קמח רובינפלד לבן (500 גר')
4 ביצים (220  גר')
2 כפות מים ( 30 גר')
2 כפות שמן זית (30 גר')
כף מלח ( 20 גר')

 

אופן ההכנה

1.מערבבים קמח ומלח יחדיו.

2.מעבירים את הקמח למשטח עבודה ויוצרים באמצע גומה.

  1. מוסיפים את הביצים השמן והמים וטורפים בעזרת מזלג באיטיות עד קבלת בצק אחיד.
  2. לשים את כל הרכיבים יחדיו היטב.

5.מחלקים את הבצק ל2 מרדדים את הבצק.

6.מעבירים במכונת פסטה עד העובי הרצוי.

  1. פורסים לרצועות דקות לקבלת פטוצ'יני ומקמחים את הפסטה.
  2. מייבשים מעט במשטח או מניחים על שוליים של קערה.
  3. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה עד רמת עשיית אל דנטה.

10.מכינים רוטב שאוהבים ומכניסים את הפסטה לרוטב.

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.