FORGOT YOUR DETAILS?

בצק לפסטה ביתית // מורן פינטו

מצרכים

לבצק
500 גר קמח רובינפלד לבן
4 ביצים
2 כפות מים
2 כפות שמן זית
1 כף מלח

הכנה

בקערה מערבבים קמח ומלח יחד מעבירים את הקמח למשטח עבודה ויוצרים באמצע גומה בתוכה שמים את הביצים השמן והמים וטורפים בעזרת מזלג לאט לאט עד קבלת בצק אחיד לשים טוב טוב הכל יחד מחלקים את הבצק ל2 מרדדים את הבצק ומעבירים במכונת פסטה עד העובי הרצוי פורסים דק דק לקבלת פטוצ'יני ומקמחים את הפסטה מיבשים מעט במשטח או תולים אותם על שוליים של קערה מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה עד רמת עשית אל דנטה מכינים רוטב שאוהבים ומכניסים את הפסטה לרוטב

רוטב רוזה עם פסטו לפסטה

מצרכים

30 גר חמאה
4 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף פסטו
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
חצי כפית טימין
1 כף שטוחה סוכר

הכנה

במחבת ממיסים חמאה ומוגנים את הדום לחצי דקה מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק מערבבים יחד מוסיפים את השמנת והפסטו ומערבבים יחד כשהרוטב הופך לאחיד מכניסים את הפסטה ומערבבים מגישים חם ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן

40 דקות

בינוני

מתכונים אחרונים

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

קיש ברוקולי // מורן פינטו

Read more +12 מאי 2021 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

גביניות // מורן פינטו

Read more +03 דצמבר 2020 By natangrunnfeld@gmail.com in מתכונים

חלות // אושרית אברג'ל

TOP
אנחנו זמינים בוואצ'אפ