כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

גביניות (מורן פינטו)

 

מצרכים

לבצק
חצי אריזת  קמח לבן רובינפלד (500  גר')
כף וחצי כפות שמרים יבשים ( 15 גר')
חצי כוס סוכר ( 100 גר')
קורט מלח
2 ביצים ( 110 גר')
כוס ושלושת רבעי חלב או מים ( 420 גר')

למלית

חבילת גבינת טוב טעם (250  גר')
שקית סוכר וניל (10  גר')
חצי כוס אבקת סוכר (60  גר')
כפית תמצית וניל איכותית (7  גר')
ביצה ( 55 גר')
חופן צימוקים – לבחירה
לציפוי:
ביצה טרופה

אופן ההכנה

1.בקערת המיקסר שמים את הקמח השמרים הסוכר והביצה ומוסיפים את החלב

  1. לשים את כל הרכיבים יחדיו למשך 2 דקות.
  2. מוסיפים את המלח ולשים למשך 7 דקות עד קבלת בצק רך ואחיד.

4.מכסים ומתפיחים עד הכפלת הנפח.

5.בקערה מערבבים את רכיבי המלית יחדיו היטב.

  1. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ
  2. חותכים לעיגולים שווים בגודלם.

8.מניחים במרכז כפית מהמלית ומקפלים כמו מעטפה כשהמלית מציצה בצדדים.

9.מניחים בתבנית מברישים עם ביצה.

10.מחממים  תנור ל180 מעלות.

11.אופים למשך כ35 דק עד להשחמה מלאה.

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.