דובשניות מתפוצצות / תהילה חזן

 

מצרכים

מידות בכוס מידה אוניברסלית
500 גר קמח חיטה רובינפלד(3 וחצי כוסות)
כפית סודה לשתייה
כפית קינמון טחון
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
3/4 כוס דבש
2 ביצים
*100 גר אבקת סוכר לגלגול

אופן ההכנה

– מחממים תנור ל-160 מעלות.
– מכניסים לקערת מיקסר
עם וו גיטרה את כל החומרים
ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
– יוצרים כדורים קטנים
ומגלגלים באבקת סוכר .
– מסדרים בתבנית מרופדת
בנייר אפייה במרווחים.
– אופים ב-160 מעלות כ-15 דקות.
– מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
– שומרים בכלי אטום בטמפ’ החדר.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.