לוגו רובינפלד

החלה הטובה

 

מצרכים

מצרכים (ל- 2 חלות)

2 כוסות וקצת מים פושרים (500 ג') (כוס=240 ג')
חצי כוס שמן (120 ג')
כף שמרים יבשים (11 ג')
3 כפות סוכר (60 ג')
כף משפר אפיה רובינפלד (10 ג') לא חובה
אריזת קמח לחלה חיטה 80% רובינפלד (1 ק"ג)
כף מלח (15 ג')
לציפוי: ביצה להברשה, ושומשום לבחירה

אופן ההכנה

אוורירית, רכה, טעימה… ועכשיו גם בריאה יותר.
תכירו את החלה שתעשה לכם עונג שבת אמיתי.

  1. לשים את כל הרכיבים יחדיו למשך 9 דקות
  2. מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
  3. מחלקים את הבצק לכדורים
  4. מעצבים לרצועות
  5. קולעים את החלות
  6. מברישים עם ביצה ומפזרים מעל שומשום
  7. מתפיחים כ-40-60 דקות
  8. מחממים תנור ל-160 מעלות

ואופים למשך כ-30 דקות עד להשחמה מלאה

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.