לוגו רובינפלד

החלה הטובה

 

מצרכים

מצרכים (ל- 2 חלות)

2 כוסות וקצת מים פושרים (500 ג') (כוס=240 ג')
חצי כוס שמן (120 ג')
כף שמרים יבשים (11 ג')
3 כפות סוכר (60 ג')
כף משפר אפיה רובינפלד (10 ג') לא חובה
אריזת קמח לחלה חיטה 80% רובינפלד (1 ק"ג)
כף מלח (15 ג')
לציפוי: ביצה להברשה, ושומשום לבחירה

אופן ההכנה

אוורירית, רכה, טעימה… ועכשיו גם בריאה יותר.
תכירו את החלה שתעשה לכם עונג שבת אמיתי.

  1. לשים את כל הרכיבים יחדיו למשך 9 דקות
  2. מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
  3. מחלקים את הבצק לכדורים
  4. מעצבים לרצועות
  5. קולעים את החלות
  6. מברישים עם ביצה ומפזרים מעל שומשום
  7. מתפיחים כ-40-60 דקות
  8. מחממים תנור ל-160 מעלות

ואופים למשך כ-30 דקות עד להשחמה מלאה

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.