לוגו רובינפלד

חלות לשבת (אושרית אברג'ל)

 

מצרכים

כף מלח ( 20 גר')
אריזת קמח כוסמין לבן רובינפלד (1 ק"ג)
5 כפות סוכר ( 60 גר')

2 כפות שמרים יבשים ( 20 גר')
כף אבקת אפיה ( 10 גר')
ביצה ( 55 גר')
3/4  כוס שמן ( 150 גר')

2 כוסות מים חמימים ( 480 גר')

לציפוי:

ביצה +סילאן + שמן

שומשום לפיזור

אופן ההכנה

1.מערבבים את הרכיבים היבשים היטב בסדר הזה: קמח, שמרים ,אבקת אפיה, סוכר, מלח

2.יוצרים גומה בקמח ומוסיפים ביצה, מים וחצי מכמות השמן.

3.לשים במהירות נמוכה למשך 5 דקות , בתחילת הלישה הבצק צריך להיות דביק, במידת הצורך נוסיף עוד 1/4 כוס מים.

4. אחרי 5 דקות מוסיפים את יתרת השמן. לשים עד שמתקבל בצק רך ונעים למשך 10- דקות.

5.מכסים את הבצק ואחרי 5 דקות לשים שוב.

6.מורחים מעט שמן מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח,

7.מחלקים את הבצק לכדורים, מרדדים כל כדור לעלה דק ומגלגלים לרצועה.

  1. קולעים חלות

9.מתפיחים כ-45-60 דקות

10.מערבבים ביצה, סילאן ומעט שמן ומברישים את  החלות, מפזרים שומשום מעל.

  1. מחממים תנור ל 190מעלות ואופים עד להשחמה מלאה,

מוציאים ומניחים על רשת צינון.

 

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.