חלת מפתח עסיסית / תהילה חזן

 

מצרכים

לבצק:
500 גר’ קמח חלה 80% רובינפלד
כף שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
כף שטוחה מלח
כוס מים + מים לפי הצורך
שליש כוס שמן זית

אופן ההכנה

– מניחים כל החומרים בקערה מלבד השמן
ולשים עד לאיחוד.
– מוסיפים שמן ולשים עוד כ-10 דקות.
– מכסים ומתפיחים (אפשר לילה במקרר)
– מחלקים את הבצק ל-4 חלקים 90 גר’.
– בנוסף 3 חלקים ל- 140 גר’.
– מהבצק שנותר יוצרים שיניים למפתח.
– קולעים צמה מ-4 רצועות (אם רוצים טובלים
במים עם פרג/שומשום 90 גרם)
– את 3 החלקים מעבדים לגליל ומרדדים לרצועה.
– מגלגלים לרול וחוצים ל-2 חתיכות.
התוצאה צריכה להיות שנקבל 6 חצאי רול.
– מתפיחים את הרולים למשך כ-30 דק’.
– אופים ב-180 מעלות 20-25 דקות.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.