חלת מפתח רכה / אופל אסתר

 

מצרכים

לבצק:
קילו קמח רובינפלד כוסמין / קמח רובינפלד לחלה 80%
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר לבן
1/3 כוס שמן זית
500-520 מל מים פושרים
כף מלח

אופן ההכנה

– בקערת המיקסר נניח את כל מרכיבי הבצק
ונלוש כ 10-12 דקות.
– נתפיח שעה וחצי ונחלק לכדורים שווים.
– כל כדור יישקל 100-120 גרם.
– ניצור חלת מפתח בצורה הרצויה עליכם.
– נתפיח שוב כשעה נבריש בביצה ונפזר שומשום.
– נאפה בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות
25-30 דקות או עד קבלת לחם זהוב ושזוף.

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.