נגן וידאו
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה מניחים חלבונים(לבן) וסוכר.Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
הורד קובץ: https://rubinfeld.co.il/wp-content/uploads/2025/02/WhatsApp-Video-2025-02-24-at-14.04.37.mp4?_=1– מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף נוקשה.
– מנמיכים מהירות ומוסיפים חלמונים(צהוב) שמן וחלב
ומערבלים לאיחוד.
– מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה
ומערבלים רק לאיחוד החומרים
– יוצקים לתבנית אנג"ל לא משומנת
ואופים ב160 מעלות כ-50 דק’
– מוציאים מהתנור ומייד הופכים את התבנית על 3 הרגליים.
– משאירים הפוך עד לקירור מלא.
– מעבירים סכין בדפנות ובתחתית וגם באמצע ומחלצים.
– מעבירים לצלחת הגשה.
– ליצוק את הציפויים לאחר הקירור