לחם בסגנון כפרי

 

מצרכים

מצרכים (לכיכר גדולה או 2 קטנות)

כוס ושליש מי ברז (320 ג') (כוס=240 ג)
כף שמרים יבשים (10 ג')
2 כפות סוכר (40 ג')
כפית משפר אפיה רובינפלד (5 ג')
4 כוסות קמח כוסמין רובינפלד (500 ג')
חצי כף מלח (10 ג')
2 כפות שמן זית (15 ג')

אופן ההכנה

מלא בטעמים ובכל הטוב שבכוסמין

  1. לשים את כל הרכיבים יחדיו מלבד שמן הזית למשך 5 דק'
  2. מוסיפים את שמן הזית ולשים 5 דקות נוספות
  3. מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
  4. מעצבים את הבצק לכיכר ומחזירים למנוחה נוספת של 40-60 דקות עם כיסוי
  5. מחממים תנור ל-210 מעלות, וחורצים את הבצק בעזרת סכין חדה
  6. מכניסים את הכיכר לתנור יחד עם קערת מים (ליצירת אדים)
    ואופים ב-210 מעלות למשך 20 דקות
  7. מורידים ל-180 ואופים כ-35 דק' נוספות

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.