לוגו רובינפלד

לחם בסגנון כפרי

 

מצרכים

מצרכים (לכיכר גדולה או 2 קטנות)

כוס ושליש מי ברז (320 ג') (כוס=240 ג)
כף שמרים יבשים (10 ג')
2 כפות סוכר (40 ג')
כפית משפר אפיה רובינפלד (5 ג')
4 כוסות קמח כוסמין רובינפלד (500 ג')
חצי כף מלח (10 ג')
2 כפות שמן זית (15 ג')

אופן ההכנה

מלא בטעמים ובכל הטוב שבכוסמין

  1. לשים את כל הרכיבים יחדיו מלבד שמן הזית למשך 5 דק'
  2. מוסיפים את שמן הזית ולשים 5 דקות נוספות
  3. מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
  4. מעצבים את הבצק לכיכר ומחזירים למנוחה נוספת של 40-60 דקות עם כיסוי
  5. מחממים תנור ל-210 מעלות, וחורצים את הבצק בעזרת סכין חדה
  6. מכניסים את הכיכר לתנור יחד עם קערת מים (ליצירת אדים)
    ואופים ב-210 מעלות למשך 20 דקות
  7. מורידים ל-180 ואופים כ-35 דק' נוספות

(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.