בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים
את הקמחים, משפר אפייה, שמרים יבשים,
סוכר ומלח ומערבבים.
– מוסיפים חלב ולשים כדקה ומוסיפים חמאה
רכה ולשים כ15 דקות לבצק חלק.
– מעבירים לקערה משומנת מכסים
ונותנים מנוחה של שעה.
– מרדדים את הבצק למלבן.
– מורחים את הבצק בחמאה רכה.
– מפזרים את הגבינות ומגלגלים לרולדה הדוקה
– מרחיבים מעט את הרולדה מסמנים את גודל
התבנית וחוצים ל-2 חלקים.
מניחים בתבניות ומורחים בחלב
– מפזרים שומשום/גרעינים
(אפשר גם בלי כלום)
– מתפיחים בתנור כבוי עד להכפלת הנפח
– מחממים תנור ל170 מעלות
– אופים ב170 מעלות כ15 דקות
– מנמיכים ל160 מעלות ואופים עוד 20 דקות
– מוציאים מהתנור ומברישים בחמאה מומסת
– אוכלים חמים וטעים