כפתורים מתחלפים הקליקו לקבלת הסביבון, והתחילו לשחק! >

לחם חלב במלית גבינות מלוחות / תהילה חזן

 

מצרכים

2 תבניות אינגליש קייק 22/10
מרופדת בנייר אפייה

לבצק:
כוס= כוס מידה אוניברסלית
140 גר (כוס) קמח רובינפלד חיטה 80%
420 גר (3 כוסות) קמח רובינפלד כוסמין לבן
כפית משפר אפייה רובינפלד
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כף שטוחה מלח
360 מל חלב (כוס וחצי)
60 גר חמאה רכה

למלית:
200 גר גבינה צהובה מגורדת
150 גר גבינה בולגרית מגורדת
אפשר להוסיף זיתים
חמאה רכה למריחה על הבצק

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים
את הקמחים, משפר אפייה, שמרים יבשים,
סוכר ומלח ומערבבים.
– מוסיפים חלב ולשים כדקה ומוסיפים חמאה
רכה ולשים כ15 דקות לבצק חלק.
– מעבירים לקערה משומנת מכסים
ונותנים מנוחה של שעה.
– מרדדים את הבצק למלבן.
– מורחים את הבצק בחמאה רכה.
– מפזרים את הגבינות ומגלגלים לרולדה הדוקה
– מרחיבים מעט את הרולדה מסמנים את גודל
התבנית וחוצים ל-2 חלקים.
מניחים בתבניות ומורחים בחלב
– מפזרים שומשום/גרעינים
(אפשר גם בלי כלום)
– מתפיחים בתנור כבוי עד להכפלת הנפח
– מחממים תנור ל170 מעלות
– אופים ב170 מעלות כ15 דקות
– מנמיכים ל160 מעלות ואופים עוד 20 דקות
– מוציאים מהתנור ומברישים בחמאה מומסת
– אוכלים חמים וטעים

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.