לחם ללא לישה בשקית קוקי / דנה חסדאי

 

מצרכים

לבצק:
חצי קילו קמח רובינפלד
כוסמין לבן (3.5 כוסות)
כפית שמרים יבשים
2 כפיות מלח
כפית דבש
2 כוסות מים בטמפ’ החדר
(ניתן להוסיף במידת הצורך)

**אפשר להוסיף לתערובת
תוספת שאוהבים כמו אגוזים / בצל מטוגן וכו.

אופן ההכנה

– מכניסים הכל לקערה לפי הסדר ומערבבים
עם כף עץ עד לאיחוד (2-3 דקות ערבוב).
– מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מעל
ומניחים להתפחה של לילה בחוץ (12 שעות)
ניתן גם להכניס ל-24 שעות במקרר.
– מפזרים קמח על המשטח ועל הבצק
ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים
ויוצרים צורה מוארכת כמו בסרטון (או עגולה).
– מכניסים ישירות לשקית קוקי כל אחד בנפרד
וסוגרים בלי להשאיר חורים.
– משאירים בצד להתפחה במשך כ-20 דקות.
– בתבנית קטנה שמתאימה לתנור שמים מספר
קוביות קרח ומניחים בשלב התחתון שבתנור.
– מניחים את השקית קוקי על תבנית אפייה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
ל-25 דקות עד שהלחם מעט מזהיב מלמעלה.
– מוציאים מהתנור ומיד פותחים את שקית הקוקי.
IMG_8023

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.