– מכניסים הכל לקערה לפי הסדר ומערבבים
עם כף עץ עד לאיחוד (2-3 דקות ערבוב).
– מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מעל
ומניחים להתפחה של לילה בחוץ (12 שעות)
ניתן גם להכניס ל-24 שעות במקרר.
– מפזרים קמח על המשטח ועל הבצק
ומחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים
ויוצרים צורה מוארכת כמו בסרטון (או עגולה).
– מכניסים ישירות לשקית קוקי כל אחד בנפרד
וסוגרים בלי להשאיר חורים.
– משאירים בצד להתפחה במשך כ-20 דקות.
– בתבנית קטנה שמתאימה לתנור שמים מספר
קוביות קרח ומניחים בשלב התחתון שבתנור.
– מניחים את השקית קוקי על תבנית אפייה
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
ל-25 דקות עד שהלחם מעט מזהיב מלמעלה.
– מוציאים מהתנור ומיד פותחים את שקית הקוקי.
IMG_8023