לוגו רובינפלד

לחם מלא עם אגוזים בסיר

 

מצרכים

מצרכים (לכיכר גדולה)

כוס וחצי מים (360 ג') (כוס=240 ג')

3 כפות שמנת חמוצה/רסק תפוחים (40 ג')

כפית שמרים יבשים (7 ג')

כפית משפר אפיה רובינפלד (5 ג')
4 כוסות קמח חיטה מלא רובינפלד (500 ג')
¾ כוס אגוזי מלך קצוצים גס (80 ג')
חצי כף שטוחה מלח (10 ג')

אופן ההכנה

לחם מלא בטוב ובהפתעות קטנות וקראנצ'יות

  1. לשים את כל הרכיבים מלבד המלח ל-5 דקות
  2. מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות נוספות
  3. מתפיחים את הבצק למשך שעה עד שעה וחצי
  4. מעצבים את הכיכר בצורה הרצויה, ומאפשרים תפיחה נוספת לעוד כשעה
  5. מחממים תנור ל-250 מעלות
  6. מניחים את הבצק בסיר יצוק, חורצים את כיפתו בעזרת סכין חדה
  7. אופים עם מכסה סגור למשך כ-30 דקות
    (זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

רוצים לגוון? שלבו את התוספות הבאות בלחם שלכם:
צימוקים, זיתים, עגבניות מיובשות

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

ברוכים הבאים מאתר פרוג

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות הקופון הייחודי לחברי אתר פרוג, יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

פרוג50

הקופון מקנה את ההטבות הבאות:

הקרטון השני בהנחה של 50%, על כל הקמחים למעט קמח לבן.

הקרטון השני בהנחה של 20% – בקמח לבן.

הקופון אינו פעיל בשילוב עם קופונים אחרים.