לחם מלא בטוב ובהפתעות קטנות וקראנצ'יות
- לשים את כל הרכיבים מלבד המלח ל-5 דקות
- מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות נוספות
- מתפיחים את הבצק למשך שעה עד שעה וחצי
- מעצבים את הכיכר בצורה הרצויה, ומאפשרים תפיחה נוספת לעוד כשעה
- מחממים תנור ל-250 מעלות
- מניחים את הבצק בסיר יצוק, חורצים את כיפתו בעזרת סכין חדה
- אופים עם מכסה סגור למשך כ-30 דקות
(זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)
רוצים לגוון? שלבו את התוספות הבאות בלחם שלכם:
צימוקים, זיתים, עגבניות מיובשות