לוגו רובינפלד

לחם מלא עם אגוזים בסיר

 

מצרכים

מצרכים (לכיכר גדולה)

כוס וחצי מים (360 ג') (כוס=240 ג')

3 כפות שמנת חמוצה/רסק תפוחים (40 ג')

כפית שמרים יבשים (7 ג')

כפית משפר אפיה רובינפלד (5 ג')
4 כוסות קמח חיטה מלא רובינפלד (500 ג')
¾ כוס אגוזי מלך קצוצים גס (80 ג')
חצי כף שטוחה מלח (10 ג')

אופן ההכנה

לחם מלא בטוב ובהפתעות קטנות וקראנצ'יות

  1. לשים את כל הרכיבים מלבד המלח ל-5 דקות
  2. מוסיפים את המלח ולשים 7 דקות נוספות
  3. מתפיחים את הבצק למשך שעה עד שעה וחצי
  4. מעצבים את הכיכר בצורה הרצויה, ומאפשרים תפיחה נוספת לעוד כשעה
  5. מחממים תנור ל-250 מעלות
  6. מניחים את הבצק בסיר יצוק, חורצים את כיפתו בעזרת סכין חדה
  7. אופים עם מכסה סגור למשך כ-30 דקות
    (זמן האפייה עלול להשתנות מתנור לתנור)

רוצים לגוון? שלבו את התוספות הבאות בלחם שלכם:
צימוקים, זיתים, עגבניות מיובשות

שיתוף לפייסבוק
שיתוף לווטסאפ
שליחה בדואר אלקטרוני
הדפסה

מוצר שני ב 50%

לקוחות יקרים, על מנת לנצל אות קופון ראש חודש כסליו שמסתיים הלילה ב 00:00 (יום ג') יש להקליד את הקופון בדיוק בצורה הבאה:

Kislev50

תקבלו את ההטבה. לחילופין אפשר להפעיל את הקופון בלחיצה על הכפתור מטה. הקופון לא פעיל בשילוב קופונים אחרים.